Assessors financers
a Andorra

VIÑALS NOGAL FAMILY OFFICE, ASF, SL sorgeix de la voluntat dels seus socis fundadors de mantenir la fidelitat i confiança dels seus clients en un moment, als voltants de l’any 2014, en que la influència internacional fa que el marc financer andorrà comenci a canviar amb la signatura de diversos acords internacionals, molt especialment en l’àmbit fiscal.

 

És això el que fa que Jaume VIÑALS i Patricia NOGAL després d’una llarga experiència en la banca privada tradicional a CRÈDIT ANDORRÀ, SA. decidim crear VNFO per poder brindar als nostres clients el nostre servei sempre cuidant els nostres valors als quals mai renunciarem: lleialtat i fidelitat, independència de criteri, transparència i flexibilitat.

 

Comptem des del primer dia amb la col·laboració i suport de Toni PAGES, advocat especialista en dret i fiscalitat internacional.

Independència

Flexibilitat
i adaptabilitat

Integritat
i transparència

Lleialtat

asesor-financiero-andorra-3

Patricia Nogal

Sòcia fundadora

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses & MBA per ESADE, postgraduada en Administració i Gestió de Recursos Humans per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i analista financera per CEFA & CIIA final per l’IEF.

 

Inicia la seva experiència laboral a CRÈDIT ANDORRÀ, SA com a gestora de banca privada internacional entre 2005 i 2014, administrant, assessorant i gestionant patrimonis privats d’una cartera de clients internacionals i professionals.

 

El 2014 col·labora en un nou projecte, ANDOBEL societat gestora de patrimonis, inicialment com a Directora de Negoci, i assumint després el càrrec de Directora General.

El 2017 juntament amb Jaume VIÑALS funda l’empresa d’assessorament financer de patrimonis privats i serveis de family office VIÑALS NOGAL FAMILY OFFICE, ASF, SL.

Jaume viñals

Soci fundador

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB) i postgraduat en Anàlisi Financer Internacional per CEFA Foundation.

 

Comença la seva carrera professional a CRÈDIT ANDORRÀ, SA on treballa com a gestor de banca privada entre els anys 1987 i 2015. Durant la seva estada a l’entitat adquireix experiència en administració, assessorament financer i gestió de patrimonis privats d’una amplia cartera de clients nacionals i internacionals.

 

El 2017 funda, juntament amb Patricia NOGAL, VIÑALS NOGAL FAMILY OFFICE, ASF, SL.

Jaume Viñals, assessor financer a Andorra
Advocat fiscal a Andorra

TONI PAGÉS

Advocat especialista en dret i fiscalitat internacional

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB), Màster en Dret d’Empresa pel Bufet Cuatrecasas, i diversos cursos de fiscalitat internacional.

 

Comença la seva carrera al departament de Planificació Corporativa i Fiscalitat Internacional del Bufet Cuatrecasas entre 1989 i 1997.

 

Quan deixa el bufet, combina la professió d’assessor legal independent amb la faceta d’empresari en sectors de distribució de gasos liquats i petroli, en l’àmbit de l’esport, en inversions immobiliàries internacionals i participant en òrgans d’administració i assessorant start-ups tecnològiques.

 

És soci del despatx LEYSTERS ABOGADOS de Barcelona desde l’any 2012 i s’uneix des de l’inici a VNFO on aporta la seva llarga i variada experiència professional.

Empreses
col·laboradores

Membre de
l'associació

Empresa
regulada per

Et mantenim al dia sobre
les novetats d'Andorra

Subscriu-te ara a la nostra newsletter

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!