Política de privacitat

VIÑALS NOGAL FAMILY OFFICE ASF, SL (d’ara endavant VNFO) l’informem que les dades personals dels nostres clients seran tractats de conformitat amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privacitat dels usuaris, el secret i la seguretat de les dades personals, segons l’establert per les regulacions següents:
Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals del Principat d’Andorra
Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals (RGPD).
VNFO l’informa que la informació i les seves dades personals proporcionades durant la navegació pel nostre lloc web proporcionats de manera directa o de manera indirecta (principalment derivada de l’ús de cookies i/o del registre d’adreces IP) seran tractats amb l’única finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud sobre el servei d’assessorament financer que sigui del seu interès o el qual sigui contractat.
VNFO amb l’objectiu de complir amb les disposicions i regulacions que s’inclouen en les normes anteriors, hem actualitzat la nostra Política de Privacitat:


Encarregat del Tractament:
VIÑALS NOGAL FAMILY OFFICE ASF, SL (VNFO)
Domicili: Carrer Verge del Pilar 4, 4 pis, porta A, edifici Celler d’en Toni. AD 500, Andorra la Vella. Principat d’Andorra.
NRT: L-712486-S
e-mail: info@vinalsnogal.com


Responsable del tractament
NODUM, SL
NRT: L-714773-U
Domicili: Carrer Verge del Pilar 4, 4 pis, porta B, edifici Celler d’en Toni. AD 500, Andorra la Vella. Principat d’Andorra.
e-mail: info@nodum.com


Finalitat de Tractament: La informació que vostè ens proporciona és necessària i proporcional amb el servei d’assessorament financer i els productes sol·licitats, les dades proporcionades ens permeten formalitzar i donar seguiment a la relació de negoci pel servei o producte contractat, d’acord amb els termes i condicions pactades.
Així mateix, són necessaris per a l’adequat seguiment a la relació de negoci establerta pel servei d’assessorament financer o per a ell va enviar i la recepció de comunicacions relacionades amb el servei o producte contractat o que vostè hagi sol·licitat com del seu interès, així com de nous serveis o productes i sempre actuant en el marc de la finalitat concreta que és promoure i prestar el servei d’assessorament financer.

Categoria de les dades personals: Les dades personals que recollirem i tractarem són els corresponents a la seva identitat, dades de contacte, domicili i activitat professional o comercial realitzada, els quals vostè ens facilita a través del formulari de registre o de contacte que trobarà en el nostre lloc web.

Temps de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre perduri la relació negocio o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals corresponents.

Legitimació: Tractem les seves dades sol si comptem amb el seu consentiment explícit o informat per a fer-ho, i sempre de conformitat amb les finalitats descrites anteriorment. Només en el cas que l’usuari o client hagi atorgat el seu consentiment exprés, es procedirà a l’enviament d’informació tècnica, operativa i comercial, per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic i/o mig equivalent, sobre productes, serveis, ofertes i novetats que l’entitat consideri d’interès per a l’usuari.


Confidencialitat: VNFO es compromet al compliment de la seva obligació de confidencialitat de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-los, i adoptarà les mesures i els procediments interns necessaris per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l’estat de la tecnologia, en compliment de les mesures de seguretat tècniques i organitzatives.


Destinataris: les dades que vostè ens facilita no se cediran a tercers, sense el seu previ consentiment, a excepció dels casos en què existeixi una obligació legal per a realitzar-los. No obstant això, per a dur a terme determinades funcions necessàries per a la prestació del servei, les seves dades poden ser tractades per tercers que actuaran com a encarregats del tractament i que estaran obligats contractualment a complir amb les seves obligacions legals d’encarregat de tractament, a respectar la confidencialitat i secret de la informació.


Exercici dels seus drets: Vostè és titular dels següents drets sobre les seves dades de caràcter personal.
· Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals.
· Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
· Dret a sol·licitar la limitació o oposició del seu tractament.
· Revocació del consentiment prestat.
· Dret a la portabilitat de les seves dades.
Perquè vostè pugui exercitar els seus drets haurà de realitzar-ho per escrit a través del correu electrònic següent: info@vinalsnogal.com especificant el dret que desitja exercitar.
Així mateix l’informem que vostè pot sol·licitar la tutela dels seus drets davant l’Agència Andorrana de Protecció de Dades amb seu en Edifici del Consell General, Carrer Doctor Vilanova, 15-17 (planta -5), AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra. Telefono: +376 808 115. Correu electrònic: apda@apda.ad.

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!