29 de juliol de 2021

Per què tributar a Andorra?

Moltes empreses tant amb recorregut com de nova creació estan optant cada vegada més a la digitalització de la seva estructura interna i funcionament. Moltes vegades aquesta adaptació està motivada per la cerca d’una pressió fiscal més baixa.

Això deriva que gran quantitat de negocis busquin països on establir la seva seu principal per obtenir una tributació més avantatjosa. Andorra és una de les opcions preferides.

Andorra és el país indicat pel teu negoci

Tributar a Andorra és totalment lícit i transparent, però a diferència d’altres països d’Europa trobem uns impostos significativament més baixos en comparació.

La situació actual ha impulsat el teletreball a una normalitat absoluta, que anys enrere era una anomalia. Aquest factor ha impulsat el creixement de nous negocis digitals, així com la digitalització de milers de negocis ja existents. Per tant, en negocis on en èpoques pre-pandèmia la ubicació i la residència física de treballadors o empresaris era imprescindible complir, ara s’ha convertit en una cosa més secundària.

Si ets un emprenedor digital i busques tributar a Andorra, no t’estàs equivocant. El Principat és el país amb costos d’empresa i l’impost de societats més baix d’Europa.

Necessites assessorament fiscal? A Viñals Nogal Family Office comptem amb els millors experts que t’assessoraran i guiaran en tot el que necessitis, contacta’ns sense compromís!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!