Un nou estil d’assessors,

amb una nova filosofia d’inversió.

POSEM A LA TEVA DISPOSICIÓ LA NOSTRA PROFESSIONALITAT, EXPERIÈNCIA, INDEPENDÈNCIA I TRANSPARÈNCIA.

 
Els nostres Serveis...

ASSESSORAMENT FINANCER

ASSESSORAMENT CONTINUAT, ACCÉS A INFORMACIÓ I ANÀLISIS, SEGUIMENT CONTINU DE LA CARTERA, REPORTING PERSONALITZAT

El món de les finances pot arribar a ser complicat, i saber on posicionar la inversió adient pot suposar un afer clau. Els productes que ofereixen les entitats financeres poden semblar molt atractius, però sense una anàlisi en profunditat no es pot saber si són la millor opció, i no comprar amb l’assessorament financer adeqüat pot tenir conseqüències no desitjables.

Per assegurar-nos que això no passi, a VNFO escoltem les necessitats i objectius de cada client, tenint en compte tots els detalls, i dissenyem un pla d'inversió personalitzat. Analitzem el mercat i les fluctuacions en el panorama econòmic de manera constant, per donar el millor servei als nostres clients i no deixar res a l'atzar.

Els serveis d’assessorament financer es regeixen en base al sistema de tarifes* següent:

 

1) Comissió d’assessorament sobre el Patrimoni Global:

Per a capitals assessorats inferiors a 500.000 €:

Tarifa fixa de 5.000 € anyals (càrrec trimestral de 1.250 €)

Per a capitals assessorats superiors a 500.000 €:

Tarifa fixa que podrà anar del 0,4% fins al 1% anual sobre el capital assessorat en funció del perfil de risc del client. Les comissions es carreguen al final de cada trimestre i es calculen en base al saldo de tancament de trimestre de la cartera assessorada. 

2) Comissió d’èxit sobre els resultats:

VNFO podrà cobrar una comissió d’èxit de fins al 15% del rendiment anual obtingut en la cartera assessorada al final de cada any natural.

*Tarifes vigents des del 1 de gener del 2018.

PLANIFICACIÓ PATRIMONIAL

PLANIFICACIÓ SUCCESSÒRIA, FINANTIAL PLANNING

Adquirir un gran patrimoni, sigui en herència o pel seu compte, en un principi aporta estabilitat, tranquilitat i seguretat. Però perque el patrimoni es mantingui en el temps és imprescindible una bona planificació.

 

L'objectiu del nostre equip és mantenir la tranquilitat dels nostres clients escoltant totes les seves preguntes, estudiant i analitzant la seva situació, dissenyant una estratègia única per cada client que permeti protegir, mantenir i extreure’n el màxim rendiment.

ASSESSORAMENT LEGAL I FISCAL

Ens trobem en un moment en què la globalització és a l'ordre del dia. Saber què passa a l'altre costat del globus en un clic ens ha connectat amb els altres i alhora ens ha fet més competitius, ja que podem veure les oportunitats d'inversió i creixement en altres països. Però conèixer tots els sistemes fiscals de cada estat pot ser molt complicat.

 

A VNFO reconeixem la importància d’aquesta problemàtica i per això comptem amb l'assessorament legal i fiscal de professionals a nivell nacional i internacional per resoldre tot tipus de temes.

PLANIFICACIÓ FISCAL NACIONAL I INTERNACIONAL

ASSESSORAMENT INTEGRAL

ESPORTISTES, ARTISTES & EMPRENEDORS / STARTUPS

A VNFO tenim experiència i coneixem la complexitat, les caraterístiques i les necessitats dels esportistes d’èlit, artístes, emprenedors i StartUps. Per això hem creat una unitat especialitzada dedicada exclusivament a donar un servei integral a aquest tipus de professionals. Des de l’assessorament en un canvi de residència que tingui en compte tots els aspectes fiscals, passant per l’assessorament financer i una bona planificació patrimonial. La nostra voluntat és ajudar-te en tots els aspectes que et puguin preocupar: buscar casa per fer el canvi de domicili, trobar la millor escola pels teus fills i acompanyar-te amb tot el que sigui necessari per simplificar-te aquest procés de canvi.

 

Els nostres honoraris es calcularan en funció del temps dedicat pels nostres professionals o alternativament podem establir un sistema de facturació de serveis d’assessorament integral basats en una iguala anual, que es calcularà depenent del volum de treball i dels aspectes que es vulguin cobrir per part del client.

Andorra,

el diamant dels Pirineus

PERQUÈ EN ELS NEGOCIS, LA QUALITAT DE VIDA TAMBÉ IMPORTA...

 

IMPOST

SOCIETATS

2% - 10%

IRPF

5% - 10%

a partir 24.000 eur

IVA únic

4,5%

Enmig de la frontera entre Espanya i França trobem aquest petit país europeu amagat entre muntanyes. Tot i ser un dels països més petits del continent, Andorra posseeix una societat multicultural, i pels carrers de les viles s'hi pot escoltar tan català, castellà o francès com altres llengües. Pot semblar curiós en un país de menys de 80.000 habitants, però si veniu, n'entendreu el perquè: Andorra és un dels països amb millor qualitat de vida d'Europa, amb una alta renda per càpita, un sistema sanitari excel·lent i una seguretat ciutadana envejable. Potser per això la població andorrana és la més longeva darrere de la japonesa, segons dades de l'OMS.


Els avantatges fiscals també són un dels punts forts d'Andorra. L'impost de societats, entre el 2% i el 10%, i l'impost d'IRPF, del 5% al 10% a partir de 24.000 €, són dels més baixos d'Europa, mentre que l'IVA (IGI), del 4,5%, n'és el més baix. A més a més, existeix convenis ratificats per evitar la doble imposició amb França, Espanya, Portugal, Luxemburg, Liechtenstein, Emirats Àrabs i Malta. Si amb tot això no n'hi ha prou, també cal dir que Andorra no aplica cap impost de successions, i que la contribució a la seguretat social és molt baixa.

 

Si a més a més teniu en compte que el sector financer, un dels pilars de l'economia andorrana (21% del PIB), es troba en un moment de creixement i obertura, l'oferta encara és més sucosa. Les entitats andorranes ja operen a 14 estats, i des del mateix govern es fomenta la inversió estrangera i l'obertura de nous negocis amb socis estrangers, donant tot de facilitats per aconseguir la residència.

 

Els esportistes i artistes tenen unes característiques molt especifiques i alhora comuns. En ambdós casos les carreres professionals els hi marquen una realitat molt diferent de la corba d’ingressos i despeses típica d’un client tradicional.

En esportistes tenen una carrera curta (dels 18 als 35 anys aprox.) amb alts ingressos en un període molt concentrat. I els artistes tenen una carrera sovint irregular amb uns ingressos alhora irregulars en el temps.

A VNFO reconeixem la importància d’aquesta diferencia i per això tractem als nostres clients de forma individualitzada, sense pressa, escoltant-los i acompanyant-los, formant-los i  assessorant-los, fixant sempre la millor estratègia per als seus interessos i executant-la per la consecució dels objectius a assolir. 

grafica.png

 

ASSESSORAMENT INTEGRAL 

 Residència a Andorra

Planificació Patrimonial

Assessorament Financer

Assessorament Legal

Assessorament Fiscal

ESPORTS & ART

logo.png

EQUIP

Viñals Nogal Family Office sorgeix de la voluntat de dos professionals d'ampliar la seva oferta de serveis i alhora mantenir la fidelitat als seus clients. Pels volts de 2014, la influència internacional fa que el marc financer andorrà comenci a canviar, i es firmen diversos acords econòmics amb països de la Unió Europea que canvien el context econòmic del país.

 

En aquest moment de renovació, després d'una llarga experiència en banca privada tradicional a Crèdit Andorrà, Jaume Viñals i Patrícia Nogal s'adonen de les possibilitats que aquesta onada de canvis pot aportar als seus clients, i deixen l'entitat amb el propòsit d'evolucionar i ampliar els seus serveis. Després d'un breu període d'adaptació, els dos decideixen començar aquesta nova etapa com emprenedors i fundar Viñals Nogal Family Office, una empresa que combina els valors que ambdós professionals defensen: la fidelitat al client, la independència de criteri, la transparència, la voluntat de donar el millor servei possible, i la vocació de guiar als seus clients en aquest mar de canvi. Per dur a terme aquesta tasca amb totes les garanties d’èxit, completen l’equip l’assessor financer Gerard Sagnier i els assessors legals Toni Pagès i Joan Miró.

 
patricia.jpg
PATRÍCIA NOGAL

​SÒCIA FUNDADORA

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses & MBA per ESADE, postgraduada en Administració i Gestió de Recursos Humans per la UOC i Analista Financera per CEFA & CIIA final per l'IEF.

 

Comença la seva carrera professional a Crèdit Andorrà, on treballa com a gestora de banca privada internacional entre 2005 i 2014. Durant la seva estada a l’entitat, adquireix experiència en administració, assessorament financer i gestió de patrimonis privats d'una cartera de clients internacionals i professionals. El 2014 comença un nou projecte professional a Andobel com a Directora de Negoci, finalitzant l'etapa en el 2016 ocupant el càrrec de Directora General a la societat de gestió de patrimonis.

 

El 2016 decideix emprendre per lliure un nou capítol en la seva vida professional, s’incorpora a la Gestoria Sicoris com a Sòcia Directora i, paral·lelament, el 2017 funda Viñals Nogal Family Office juntament amb Jaume Viñals, empresa dedicada a l'assessorament financer, de patrimonis privats i serveis de family office.

Jaume.jpg

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona i postgraduat en Anàlisi Financer Internacional per CEFA Foundation.

Comença la seva carrera professional a Crèdit Andorrà, on treballa com a gestor de banca privada entre 1987 i 2015. Durant la seva estada a l’entitat, adquireix experiència en administració, assessorament financer i gestió de patrimonis privats d'una cartera de clients nacionals i internacionals.

El 2016 decideix emprendre per lliure un nou capítol en la seva vida professional, s’incorpora a la Gestoria Sicoris com a Soci Director i, paral·lelament, el 2017 funda Viñals Nogal Family Office juntament amb Patrícia Nogal, empresa dedicada a l'assessorament financer, de patrimonis privats i serveis de family office.

JAUME VIÑALS

SOCI FUNDADOR

IMG_1712.jpg

GERARD SAGNIER

ANALISTA FINANCER

Llicenciat en Economia, comença la seva carrera el 1988 com a analista financer en els parquets de Paris, on va agafar experiència amb els mercats de valors. Entre 1992 i 2012, s’incorpora a l’equip de Crédit Agricole Asset Managment com a analista tècnic, funció que va més tard exercir a Aurel BGC fins al 2015.

El 2017 s’uneix a l’equip de Viñals Nogal Family Office per aportar la seva llarga experiència com a analista tècnic i financer.

És autor de diversos llibres sobre economia i finances, i ha col·laborat com professor i coach amb nombroses institucions de formació, com ara Waldata, ESLSCA Business School Paris o ISC École de commerce

PHOTO-2018-10-23-11-08-56.jpg

TONI PAGES

ADVOCAT ESPECIALISTA

EN DRET INTERNACIONAL

Comença la seva carrera al departament de Planificació corporativa i fiscalitat internacional del bufet Cuatrecasas entre 1989 i 1997. Quan deixa el bufet, combina la professió com a assessor internacional independent amb la faceta d’empresari, col·laborant en diversos projectes empresarials en els sectors de la distribució de Gasos liquats del Petroli, en l’àmbit de l’esport, inversions immobiliàries internacionals, i participant en els òrgans d’administració i assessorant per a start-ups tecnològiques. És soci del despatx Leysters Abogados de Barcelona des de 2012, on treballa principalment com a consultor internacional.

El 2017 s’uneix a l’equip de Viñals Nogal Family Office per aportar la seva llarga experiència en dret internacional.

Està llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, amb un màster en Dret d’Empresa pel Bufet Cuatrecasas, a més de realitzar diversos cursos en Fiscalitat internacional.

 
Contacte

C/ Prat de la Creu, núm. 93, 1a Planta

AD500 - Andorra La Vella

PRINCIPAT D'ANDORRA

Obert de dilluns a divendres

09am  -   13pm

15pm   -   18pm

info@vinalsnogal.com

Telèfon: 82 82 62

Missatge enviat correctament!

logo.png
logo.png