Viñals Nogal Family Office sorgeix de la voluntat de dos professionals d'ampliar la seva oferta de serveis i alhora mantenir la fidelitat als seus clients. Pels volts de 2014, la influència internacional fa que el marc financer andorrà comenci a canviar, i es firmen diversos acords econòmics amb països de la Unió Europea que canvien el context econòmic del país. En aquest moment de renovació, després d'una llarga experiència en banca privada tradicional a Crèdit Andorrà, Jaume Viñals i Patrícia Nogal s'adonen de les possibilitats que aquesta onada de canvis pot aportar als seus clients, i deixen l'entitat amb el propòsit d'evolucionar i ampliar els seus serveis. Després d'un breu període d'adaptació, els dos decideixen començar aquesta nova etapa com emprenedors i fundar Viñals Nogal Family Office, una empresa que combina els valors que ambdós professionals defensen: la fidelitat al client, la independència de criteri, la transparència, la voluntat de donar el millor servei possible, i la vocació de guiar als seus clients en aquest mar de canvi. Per dur a terme aquesta tasca i la vegada poder arribar a un univers més ampli de clients, a finals del 2018 incorporen a l’equip assessor a un especialista amb llarga experiència en empreses de noves tecnologies i startups, Ferran Martinez, que juntament amb l’assessorament financer de Gerard Sagnier i els assessors legals Toni Pagès i Joan Miró complementen un equip sòlid per encarar el futur amb totes les garanties d’èxit.

 

Fundadors

 JAUME VIÑALS  Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona i postgraduat en Anàlisi Financer Internacional per CEFA Foundation. Comença la seva carrera professional a Crèdit Andorrà, on treballa com a gestor de banca privada entre 1987 i 2015. Durant la seva estada a l’entitat, adquireix experiència en administració, assessorament financer i gestió de patrimonis privats d'una cartera de clients nacionals i internacionals. El 2016 decideix emprendre per lliure un nou capítol en la seva vida professional, s’incorpora a la Gestoria Sicoris com a Soci Director i, paral·lelament, el 2017 funda Viñals Nogal Family Office juntament amb Patrícia Nogal, empresa dedicada a l'assessorament financer, de patrimonis privats i serveis de family office.

JAUME VIÑALS

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona i postgraduat en Anàlisi Financer Internacional per CEFA Foundation.

Comença la seva carrera professional a Crèdit Andorrà, on treballa com a gestor de banca privada entre 1987 i 2015. Durant la seva estada a l’entitat, adquireix experiència en administració, assessorament financer i gestió de patrimonis privats d'una cartera de clients nacionals i internacionals.

El 2016 decideix emprendre per lliure un nou capítol en la seva vida professional, s’incorpora a la Gestoria Sicoris com a Soci Director i, paral·lelament, el 2017 funda Viñals Nogal Family Office juntament amb Patrícia Nogal, empresa dedicada a l'assessorament financer, de patrimonis privats i serveis de family office.

 PATRICIA NOGAL  Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses & MBA per ESADE, postgraduada en Administració i Gestió de Recursos Humans per la UOC i Analista Financera per CEFA & CIIA final per l'IEF. Comença la seva carrera professional a Crèdit Andorrà, on treballa com a gestora de banca privada internacional entre 2005 i 2014. Durant la seva estada a l’entitat, adquireix experiència en administració, assessorament financer i gestió de patrimonis privats d'una cartera de clients internacionals i professionals. El 2014 comença una nova etapa a Andobel com a Directora General de la societat de gestió de patrimonis. El 2016 decideix emprendre per lliure un nou capítol en la seva vida professional, s’incorpora a la Gestoria Sicoris com a Sòcia Directora i, paral·lelament, el 2017 funda Viñals Nogal Family Office juntament amb Jaume Viñals, empresa dedicada a l'assessorament financer, de patrimonis privats i serveis de family office.

PATRICIA NOGAL

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses & MBA per ESADE, postgraduada en Administració i Gestió de Recursos Humans per la UOC i Analista Financera per CEFA & CIIA final per l'IEF.

Comença la seva carrera professional a Crèdit Andorrà, on treballa com a gestora de banca privada internacional entre 2005 i 2014. Durant la seva estada a l’entitat, adquireix experiència en administració, assessorament financer i gestió de patrimonis privats d'una cartera de clients internacionals i professionals. El 2014 comença una nova etapa a Andobel com a Directora General de la societat de gestió de patrimonis.

El 2016 decideix emprendre per lliure un nou capítol en la seva vida professional, s’incorpora a la Gestoria Sicoris com a Sòcia Directora i, paral·lelament, el 2017 funda Viñals Nogal Family Office juntament amb Jaume Viñals, empresa dedicada a l'assessorament financer, de patrimonis privats i serveis de family office.

Assessors

 GERARD SAGNIER  Analista financer Llicenciat en Economia, comença la seva carrera el 1988 com a analista financer en els parquets de Paris, on va agafar experiència amb els mercats de valors. Entre 1992 i 2012, s’incorpora a l’equip de Crédit Agricole Asset Managment com a analista tècnic, funció que va més tard exercir a Aurel BGC fins al 2015. El 2017 s’uneix a l’equip de Viñals Nogal Family Office per aportar la seva llarga experiència com a analista tècnic i financer. És autor de diversos llibres sobre economia i finances, i ha col·laborat com professor i coach amb nombroses institucions de formació, com ara Waldata, ESLSCA Business School Paris o ISC École de commerce

GERARD SAGNIER

Analista financer

Llicenciat en Economia, comença la seva carrera el 1988 com a analista financer en els parquets de Paris, on va agafar experiència amb els mercats de valors. Entre 1992 i 2012, s’incorpora a l’equip de Crédit Agricole Asset Managment com a analista tècnic, funció que va més tard exercir a Aurel BGC fins al 2015.

El 2017 s’uneix a l’equip de Viñals Nogal Family Office per aportar la seva llarga experiència com a analista tècnic i financer.

És autor de diversos llibres sobre economia i finances, i ha col·laborat com professor i coach amb nombroses institucions de formació, com ara Waldata, ESLSCA Business School Paris o ISC École de commerce

 FERRAN MARTINEZ  Assessor en inversions tecnológiques Jugador professional de bàsquet i olímpic (156 internacionalitats amb Espanya), va donar el salt al món dels negocis creant les companyies Leaders Factory i Global Sports Advisors. Va cursar estudis de computació a Logic Control i de finances al Centre d'Estudis Financers (CEF). E- MBA de per La Salle (U. Ramón Llull) i Sant Mary 's University de Sant Francisco. Ha dirigit unitats de banca privada especialitzades en l´assessorament de grans patrimonis d'esportistes i artistes en els grups financers UBS, Banc Sabadell, Mirabaud & Cie i Andbank. Especialitzat en inversions en startups tecnològiques i operacions en VC (Lánzame Capital), és també co-fundador de Globatalent i soci de les tecnològiques Bidaway, World Mastery i Entanglement Partners. Ha escrit quatre llibres sobre management, coaching i finances, i és també un ambaixador econòmic per als Estats Units de la CEA (Andorra).

FERRAN MARTINEZ

Assessor en inversions tecnológiques

Jugador professional de bàsquet i olímpic (156 internacionalitats amb Espanya), va donar el salt al món dels negocis creant les companyies Leaders Factory i Global Sports Advisors.

Va cursar estudis de computació a Logic Control i de finances al Centre d'Estudis Financers (CEF). E- MBA de per La Salle (U. Ramón Llull) i Sant Mary 's University de Sant Francisco.

Ha dirigit unitats de banca privada especialitzades en l´assessorament de grans patrimonis d'esportistes i artistes en els grups financers UBS, Banc Sabadell, Mirabaud & Cie i Andbank.

Especialitzat en inversions en startups tecnològiques i operacions en VC (Lánzame Capital), és també co-fundador de Globatalent i soci de les tecnològiques Bidaway, World Mastery i Entanglement Partners. Ha escrit quatre llibres sobre management, coaching i finances, i és també un ambaixador econòmic per als Estats Units de la CEA (Andorra).

 JOAN MIRÓ  Assessor legal Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha cursat, entre d’altres, el postgrau en Dret Concursal de la Universitat Pompeu Fabra i el curs en especialització en Dret Andorrà de la Universitat d’Andorra. Actualment és coordinador i professor del màster en pràctica jurídica de la Universitat Autònoma de Barcelona Membre de Junta del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa i President dels Joves empresaris i emprenedors d’Andorra. Apassionat de les noves tecnologies, presta els seus serveis com a Lletrat tant al Principat d’Andorra com a España.

JOAN MIRÓ

Assessor legal

Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha cursat, entre d’altres, el postgrau en Dret Concursal de la Universitat Pompeu Fabra i el curs en especialització en Dret Andorrà de la Universitat d’Andorra.

Actualment és coordinador i professor del màster en pràctica jurídica de la Universitat Autònoma de Barcelona

Membre de Junta del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa i President dels Joves empresaris i emprenedors d’Andorra. Apassionat de les noves tecnologies, presta els seus serveis com a Lletrat tant al Principat d’Andorra com a España.

 TONI PAGES  Advocat especialista en dret internacional Comença la seva carrera al departament de Planificació corporativa i fiscalitat internacional del bufet Cuatrecasas entre 1989 i 1997. Quan deixa el bufet, combina la professió com a assessor internacional independent amb la faceta d’empresari, col·laborant en diversos projectes empresarials en els sectors de la distribució de Gasos liquats del Petroli, en l’àmbit de l’esport, inversions immobiliàries internacionals, i participant en els òrgans d’administració i assessorant per a start-ups tecnològiques. És soci del despatx Leysters Abogados de Barcelona des de 2012, on treballa principalment com a consultor internacional. El 2017 s’uneix a l’equip de Viñals Nogal Family Office per aportar la seva llarga experiència en dret internacional. Està llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, amb un màster en Dret d’Empresa pel Bufet Cuatrecasas, a més de realitzar diversos cursos en Fiscalitat internacional.

TONI PAGES

Advocat especialista en dret internacional

Comença la seva carrera al departament de Planificació corporativa i fiscalitat internacional del bufet Cuatrecasas entre 1989 i 1997. Quan deixa el bufet, combina la professió com a assessor internacional independent amb la faceta d’empresari, col·laborant en diversos projectes empresarials en els sectors de la distribució de Gasos liquats del Petroli, en l’àmbit de l’esport, inversions immobiliàries internacionals, i participant en els òrgans d’administració i assessorant per a start-ups tecnològiques. És soci del despatx Leysters Abogados de Barcelona des de 2012, on treballa principalment com a consultor internacional.

El 2017 s’uneix a l’equip de Viñals Nogal Family Office per aportar la seva llarga experiència en dret internacional.

Està llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, amb un màster en Dret d’Empresa pel Bufet Cuatrecasas, a més de realitzar diversos cursos en Fiscalitat internacional.